allt inom solskydd

Ja, vårt mål är att vi ska tillhandahålla allt inom solskydd och vår produktportfölj växer med åren. Nya leverantörer och tekniker kommer att vara en drivande fråga i intressanta projekt framöver. Allt för att kunna leverera solskydd med de senaste material och utseende är vår uppgift och det arbetet tar aldrig slut.

Vi har ett brett utbud av Svensktillverkade solskydd. Alla produkter kommer ifrån kända leverantörer som vi samarbetat med sedan 30 år tillbaka.

Vi utför service på alla produkter i vårt sortiment. Allt ifrån service på en persienn till byte av markisväv, motorer, automatiker m.m.

Efter många år i branschen kan vi solskydd. Kostnadsfri rådgivning och offert.

ALLT INOM SOLSKYDD

GRUNDAT 1974

I dagsläget är vårt arbetsområde södra Skåne med omnejd. Allt ifrån service på befintlig utrustning till nymontage. Vår styrka är personlig service, bästa kvalitet och konkurrenskraftiga priser.

Så tveka inte när du vill ha hjälp med ditt solskydd, ring oss för ett gratis hembesök.

Kontakta oss

Persienner

Ett klassiskt solskydd. Praktiskt, enkelt och ger bra effekt. Kan även ses som en inredningsdetalj. Våra persienner finns i 25mm, 50 mm och med trälameller.

Utforska mer

Terrassmarkis

En markis är ett effektivt skydd mot solen och skapar ett bättre inomhusklimat. En terrassmarkis förlänger sommaren och bidrar till sköna sommarkvällar.

Utforska mer

Plissè

Plissé och Honeycell är textila alternativ till invändigt solskydd. Med sitt veckade tyg skapar vävarna en mjuk och behaglig känsla i rummet.

Utforska mer

Fundera i lugn & ro

När du kontaktar oss för att förnya ditt solskydd så kommer vi hem till dig för att hjälpa till med vilket solskydd som passar in efter dina behov. Vi kan solskydd och har ett brett utbud av produkter. Allt mellan enkla persienner till terrassmarkiser.

Kontakta oss