skärmar av och ger en ombonad känsla

Hestra Micro 700

Hestra Micro 700 är en sidomarkis som kommer perfekt till användning när du vill ha skydd mot vind, insyn eller en lågt stående sol. Markisen monteras enkelt på terrasser, uteplatser och balkonger. Samtidigt som den skärmar av skapar den också en ombonad känsla. Du kan enkelt skärma av när du själv önskar. ​​​​Väven ligger skyddad i kassettlådan när den inte används.

Dimensioner

Höjd: 134 – 250 cm

Utfall: 200 – 400 cm

 

Hestra Sidos

Skärmar av och ger ombonad känsla

Hestra Sidos är en sidomarkis som kommer perfekt till användning när du vill ha skydd mot vind, insyn eller en lågt stående sol. Markisen monteras enkelt på terrasser, uteplatser och balkonger. Samtidigt som den skärmar av skapar den också en ombonad känsla. Du kan enkelt skärma av när du själv önskar. ​​​Väven ligger skyddad i kassettlådan när den inte används och den golvmonterade stolpen kan plockas bort när markisen är inkörd.

Dimensioner

Standardhöjder:

120 cm, 140 cm och 160 cm

Utfall: 200 cm – 300cm

 

Manövrering

Markisen manövreras genom ett draghandtag som låses fast i en golvmonterad stolpe. Om man inte vill ha golvstolpen på plats hela tiden, finns det ett snabbfäste för att enkelt kunna ta bort och sätta dit stolpen.

 

Markisduk

Markisväven håller högsta kvalitet. Den är tillverkad av spinnfärgad akryl och är både smuts- och vattenavvisande. Välj från breda kollektioner (Dickson och Sandatex) med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Du kan även välja en screenduk (genomsiktlig PVC-belagd glasfiber som filtrerar solljuset). Vid val av randig väv placeras ränderna liggande. Fråga din lokala återförsäljare för mer information.